Mevlani i vihet në mbrojtje Teas, fajëson Arjonin: Ana është tallur me ty, humbe respektin e një vajze si Tea

03/11/2020 20:01
Mevlani

Mevlani komentoi takimin e zhvilluar mes Anës dhe Arjonit.

Sipas tij, Ana është tallur me djalin, ndërsa nga krahu tjetër ai humbi respektin e një vajze të mirë si Tea.

Ajroni u justifikua duke thënë se ka disa persona që kanë zemrën e madhe, kanë vend për shumë persona.

 Mevlani: Ana është tallur me ty. Ti humbe respektin për një vajzë të mirë si Tea. Ke hyrë në një valle që nuk e di.

Arjoni: Disa persona e kanë zemrën të madhe që mund të dashurojnë më shumë persona.

FOTO GALERI
3/14

Top Channel