Ana dhe Arjoni në takim

Pas takimit të dështuar me Tean, Arjoni doli në një takim me Anën.

Ai u paraqit në takim me një veprim romantik, ku i dhuroi Anës një jastëk në formë zemre ku shkruhej “Të dashuroj ty”.

Djali nuk ngurroi t’i tregonte Anës se ka nisur të ketë simpati për të, e këtë e ka shprehur edhe herë të tjera. Ana e ka ngacmuar duke i thënë që “kjo është për kërcimin që bënë apo dhe fjalët e shkruara”.

Arjoni: Po unë kam simpati për ty, dhe këtë e kam shprehur, po ti çfarë ndjen për mua.

Ana: Po ç’është kjo pyetje, si mund të ndjej që në takimin e parë, një simpati e kam meqë të zgjodha.

FOTO GALERI
2/12

Top Channel