Reuters ka përzgjedhur foto më të mira të kësaj javeje me momente të veçanta nga e gjithë bota.

Ndiqini më poshtë…

FOTO GALERI
1/20
Njerëzit mblidhen për të protestuar kundër qeverisë së Kilit gjatë një referendumi mbi një kushtetutë të re kiliane në Santiago, Kili, 25 tetor 2020. Kilianët filluan procesin e gjatë për të shkruar një kushtetutë të re pas një votimi të fortë në favor të projektit nga qytetarët që duan vendin parimet për të mbrojtur barazi më të madhe në kujdesin shëndetësor, pensionet dhe arsimin. Në një referendum më 25 tetor, 78% e votuesve mbështetën rregullimin kushtetues, një qortim therrës i kushtetutës që daton nga diktatura 1973-1990 e Augusto Pinochet.

Top Channel