Josh Sundquist

 Josh Sundquist është shembulli konkret që i një super heroi të jetës reale.

Spikeri motivues, komediani, shkrimtari dhe ish-Paraolimpiani i SHBA-së humbi këmbën nga kanceri kur ishte vetëm 9 vjeç.

Por ai nuk e lejoi që ta ndalonte të jetonte jetën në maksimum. Dhe ai ka zhvilluar një sens të shkëlqyer humori për t’iu përshtatur atletizmit të tij. Çdo vit në Halloween, Sundquist vishet me një kostum që përshtatet me aftësinë e tij të kufizuar. Ai sapo ka zbuluar kostumin e tij për vitin 2020.

36-vjeçari është veshur si Baby Groot nga Marvel’s ians Guardians of the Galaxy ’dhe duket shumë mirë!

“Kostumi është një surprizë, por unë mund të ofroj këtë aluzion: është një personazh nga Marvel Cinematic Universe”, tha Sundquist për Bored Panda.

 

FOTO GALERI
1/19

Top Channel