Kulturë, gjallëri dhe jetë e egër… të gjendesh në Bangladesh, i listuar si një prej vendeve më të populluara në botë, ndonëse është vetëm sa 1/10 e madhësisë së shtetit të Alaskës.

Më poshtë do të gjeni një galeri fotosh nga Mou Aysha Siddiqua.

FOTO GALERI
2/20

Top Channel