Shpeshherë të duhet të humbasësh vetëm disa kilogramë dhe të ndërrosh modelin e flokëve për t’u dukur totalisht një tjetër njeri.

Kështu ndodhi me heronjtë e këtij artikulli, të cilëve një ndryshim në dukje minimalist, u tjetërsoi cilësinë e jetës.

Më shumë shëndet, më shumë vetëbesim…

FOTO GALERI
2/15

Top Channel