Deputetet e seancës parlamentare, si çdo herë kanë ardhur të kuruar në detaje në veshjet e tyre.

Shumë prej deputetëve e kanë mbajtur maskën pa hyrë në kuvend duke respektuar edhe ligjin e vendosur nga mazhoranca.

Të vetmit deputetë që kanë hyrë pa maskë në ambientet e parlamentit ishin Lefter Maliqi dhe Fidel Ylli.

Ndërsa ra në sy mbishkrimi në maskë i deputetit Ralf Gjoni. Gjoni kishte shkruar “ Albania si no sovietunion”.

FOTO GALERI
2/31

Top Channel