Analisti ligjor, Jeffrey Toobin, është pezulluar nga e përjavshmja New Yorker pasi u kap duke u masturbuar gjatë një video konference, në Zoom, me disa punonjës të revistës.

Analisti për këtë veprim i ka kërkuar falje familjes dhe kolegëve duke u justifikuar se nuk e dinte se ishte online.

“Unë bëra një gabim të turpshëm dhe budalla, por mendova se nuk isha online”. Tobin gjithashtu ishte një analist ligjor në CNN, por edhe nga aty është larguar. Me anë një të postimi në Twitter, ai sqaroi se gjatë kësaj kohe do të merret me çështje personale.

 

Top Channel