Aktori Zef Deda

Aktori Zef Deda në një lidhje me skype në emisionin “Shqipëria Live” në Top Channel në lidhje me temën e ditës për skenat nudo apo erotike në skenën shqiptare tha se nuk është tabu një puthje, film apo pikturë nudo.

Ai tha se çdo gjë bëhej  fshehtas në të kohë për shkak të periudhës dhe se njerëzit kishin frikë të thyenin rregullat.

“S’është tabu një puthje apo film, pikturë nudo, Njerëzit kanë vuajtur nga skanimi i politikës së tmerrshme që s’ka lënë të thyhej morali komunist që njerëzit kanë bërë tinëz pas murit. a më pëlqen mua apo jo më ka pëlqyer qysh atëherë edhe sot“, tha Deda.

Top Channel