Rama inspekton ndërtimin e fiderave e kabinave të reja në Tiranë: Trashëguam një sektor të zhytur në borxhe

02/09/2020 12:51

Kryeministri Edi Rama së bashku me ministren e Infrastrukturës, Belinda Balluku kanë inspektuar ndërtimin e fiderave të rinj, si dhe kabinave të reja ne Tirane, të cilat do të garantojnë jo vetëm cilësi në furnizim, por edhe reduktimin e humbjeve të energjisë.

Sipas Ramës qeveria ka investuar po vijojmë të investojmë për ndërtimin e fiderave të rinj, si dhe kabinave të reja, të cilat do të garantojnë jo vetëm cilësi në furnizim, por edhe reduktimin e humbjeve të energjisë

“ VIJON RRITJA e kapacitetit dhe cilësisë së furnizimit me energji elektrike për Tiranën që rritet çdo vit me banorë të rinj

 Kemi investuar dhe po vijojmë të investojmë për ndërtimin e fiderave të rinj, si dhe kabinave të reja, të cilat do të garantojnë jo vetëm cilësi në furnizim, por edhe reduktimin e humbjeve të energjisë. Trashëguam një sektor të zhytur në borxhe, të cilin pasi e kthyem në shinat e ligjshmërisë po vijojmë ta modernizojmë hap pas hapi”

Top Channel