Është e pashmangshme që t’i shpëtosh gabimeve gjatë punës, por ndonjëherë aq sa edhe e dhimbshme këto gabime janë dhe qesharake.

Njerëz nga e gjithë bota janë vendosur “përballë” gabimit të tyre dhe dilema  e madhe në atë moment ka qenë se si do të mund të vendosin në vend gjithçka.

 

Disa ja kanë dalë në një mënyrë apo një tjetër, por për disa ka qenë një dështim që do e mbajnë mend gjatë.

 

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

 

FOTO GALERI
2/13

Top Channel