Shpërthejnë në debat! 3 shenjat “më të frikshme” të horoskopit

21/07/2020 10:28

Jeni në debat e sipër kur krejt papritur, personi përballë jush e humb toruan, nis të ngrejë zërin, të përplasë objekte e në rastin më të keq të mundshëm t’ju godasë edhe ju.

Nisur nga çfarë tregojnë yjet, ka plot tre shenja të zodiakut që priren më së shumti drejt një sjelljeje të tillë…

FOTO GALERI
2/3
LUANI- Një Luan është kaq dramatik dhe dominant. Sa më shumë të fyejnë apo bërtasin, aq më mirë do ndihen. Tentojnë me çdo kusht të imponojnë autoritet, ndaj përgatituni të kundërshtojnë, shkelin me të dyja këmbët dhe flakin tej çdo argument tuajin të mundshëm. Inati do t’i verbojë. Më e mira që mund të bëni është t’i sulmoni me indiferencë.

Top Channel