FOTO/ Kur shtëpia “bëhet” një me natyrën! Del në shitje një nga godinat më të veçanta në botë

21/07/2020 21:32

Natyra, jo pak herë kthehet në një aleate tepër e madhe për njeriun. Një shtëpi në Britaninë e Madhe, është e ndërtuar me ndihmën e natyrës.

Pemët shërbejnë si kolona mbajtëse dhe degët e gjethet e saj si një dekor magjik.

Tavani gjithashtu është e ndërtuar nga degët e pemëve. Ajo që e bën akoma më interesante shtëpinë, është fakti që edhe orenditë e brendshme janë antike, biblioteka e vjetër përmban libra klasikë dhe përreth nuk ka asnjë shtëpi, duke krijuar një sinkroni natyrë-njeri.

 

Shtëpia ka dalë në shitje për një vlerë prej 500,000 mijë eurosh dhe deri më tani kërkesat në drejtim të pronarit të saj kanë qenë të shumta. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
2/11

Top Channel