Pushime patriotike/ Mbyllja e kufijve nga pandemia na ka detyruar të qëndrojmë në vend

13/07/2020 20:15

Pandemia ka bërë që t’i kthejmë më shumë sytë nga destinacionet turistike të vendit tonë.

“Ne normalisht do shkonim në Turqi me pushime, por na u prishën planet. Do pushojmë në Himarë dhe jug kryesisht.

Është momenti që të shijomë Shqipërinë tonë të bukur nga veriu në jug.

Na u mbyllën edhe pishinat, ndaj tani bëjmë ndonjë piknik, lojëra, libra.

Jashtë nuk vemi dot, se nuk e dimë çfarë ndodh, e mbetemi të bllokuar andej. Më mirë pushime patriotike. Vendi yt, është vendi yt”, thanë disa qytetarë.

Top Channel