Suada dhe Serxhina i dhanë fund garës së tyre në “She’s on Top”.

Suada, ishte më pak e votuara nga ndjekësit e “Instagramit” dhe për këtë arsye largimi i saj ishe i pashmangshëm. Megjithatë ajo do të bëj tifo për të motrën, Artjolën, e cila vijon garën dhe shkoi në gjysmë-finale. Në fund ishte juria ajo që vendosi. Secili nga tre pjesëtarët e jurisë duhet të zbulonte emrin  e vajzave që shkonin në gjysmë-finale. Juria vendosi që për Serxhinën gara ka përfunduar, një vendim ky që u mirëprit nga vajza, megjithëse u shpreh se, nuk e besonte që do të ishte ajo e larguara.

“Nuk e prisja me thënë të drejtën. Duke qenë se ju jeni shumë profesional tek ajo që shihni tek ne. Më bëhet shumë qejfi që kam njohur vajzat, ju dua shumë dhe ju uroj më të mirat e kësaj bote”, tha Serxhina.

Top Channel