“Liria nuk është kurrë më shumë se një brez larg zhdukjes”/ Basha e nis ditën me shprehjen e Ronald Regan-it

12/07/2020 09:19

Kreu i PD-së, Lulzim Basha e ka nisur mëngjesin e sotëm me një shprehje të ish-presidentit të SHBA-së, Ronald Regan.

Basha publikoi në Twitter një foto të Regan-it dhe një thënie të tijën, ku ndër të tjera thuhet se liria e çdo vendi apo çdo individi nuk trashëgohet, por fitohet.

“Liria nuk është kurrë më shumë se një brez larg zhdukjes. Ne nuk ua kaluam atë fëmijëve tanë përmes gjakut. Duhet luftuar dhe mbrojtur”.

Regan-i shërbeu si president i SHBA-së përgjatë viteve 1981-1989.

Top Channel