(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të pastër janë hotelet? Gazetarët shokohen nga ajo që gjejnë

04/07/2020 11:38

Diçka që na ka mësuar pandemia e koronavirusit është se pastërtia dhe higjiena është tepër thelbësore për të shmangur infektimin. Për shëndetin tonë, për sigurinë e të gjithëve.

Vende si hotelet duhet të marrin seriozisht situatën e Covid-19 dhe pastërtinë, duke marrë parasysh që biznesi i tyre dhe jeta e njerëzve varen nga kjo.

Një emision televiziv në SHBA bëri një investigim në hotel për të parë nëse ndërrohen çarçafët apo jo. Ata stampuan logot e tyre që mundtë shiheshin vetëm në dritën ultra violet. Por sipas investigimit pastërtia në disa hotele mungonte dhe kur u kthyen çarçafët nuk ishin zëvendësuar apo larë.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni galerinë e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/27

Top Channel