Dieta ushqimore sipas grupit te gjakut është një nga formulat më në tendencë këto vitet e fundit.

Prej mëse 15 vitesh, nutricionistë dhe mjekë të ndryshëm janë partizanë të idesë se njerëzit me lloje të ndryshme të gjakut nuk mund të konsumojnë ushqim të njëjtë. Ata besojnë se regjimi ushqimor bazuar në grupin e gjakut nxit sistemin imunitar, ndihmon në kontrollin e peshës dhe më e rëndësishmja lufton edhe sëmundjet më të rrezikshme.

Cilat ushqime duhet të konsumoni për grupin e gjakut tuaj dhe si të parandaloni sëmundjet. Si janë të orientuar shqiptarët në përzgjedhjen e ushqimeve pa gluten dhe laktozë?

Ushqimet që na ndihmojnë për të rritur imunitetin ndaj Covid-19. Gjithashtu do të ndiqni:

-Si mund të parandalojmë formimin e gurëve në veshka?
-Produktet që ndihmojnë në shkrirjen e tyre.

Sterolyt si një produkt farmaceutik që ndihmon ne shërimin e patologjisë së gurëve në veshka.

Gjithçka në Hipokrati! Sonte, ora 17.30! Top Channel!

Top Channel