Arkitektët më të mëdhenj në botë, janë në “luftë” të heshtur mes tyre, se kush realizon ndërtesën më unike. Një konkurs fotografie, i realizuar nga Agora, kishte në fokus realizimin e fotografive më të bukura të ndërtesave në të gjithë botën.

Në konkurs u dërguan gjithsej, 10.367 fotografi, por vetëm 50 prej tyre shkuan në finale. Fotot, janë realizuar në Vietnam, Britani, Gjermani, Kinë, Spanjë, etj. Octavi Royo, organizatori i konkursit tha:

“Është një spektakël për bukurinë që vjen nga bashkëveprimi midis dritës dhe vëllimeve. Kontrasti midis kaosit dhe rendit, natyrës dhe artificiales”. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhmte.

FOTO GALERI
1/23

Top Channel