“S’do lëmë asnjë derë pa trokitur”/ Rama: Operacioni humanitar do vazhdojë deri në mbarimin e luftës

19/03/2020 13:46

Përmes një videoje në Facebook, nga qarqe të ndryshme, ku të dërguarit e kryeministrit nga Drejtoria e Shërbimit Social viizitojnë familjet në nevojë, në këto ditë të vështira, Edi Rama shkruan se ky operacion humanitar do zgjasë deri në fund të luftës.

? INFORMACION NGA OPERACIONI HUMANITAR QE DO TË VAZHDOJË ME PËRKUSHTIM DHE DURIM ÇDO DITË, DERI NË MBARIMIN E LUFTËS

?NUK DO TË LEMË ASNJË DERË PA TROKITUR, POR NUMRI I DYERVE ËSHTË SHUMËFISH MË I LARTË SE SA NUMRI I NJERËZVE QË PO KRYEJNË OPERACIONIN!

? PRANDAJ JU LUTEM TË BËJNË DURIM TË GJITHË ATYRE MË NË NEVOJË, SEPSE DO TË VIJMË TEK TË GJITHË JU?“- shkruan Rama.

Top Channel