“Evitoni çdo lëvizje”/ Ministria e Jashtme: Këto janë numrat e emergjencës brenda dhe jashtë vendit!

19/03/2020 13:07

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme u ka bërë thirrje qytetarëve të evitojnë çdo lëvizje.

? Nëse keni nevojë për ndihmë? apo informacionℹ, telefononi? në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat.

? Në MEPJ:

Kontakt-Emergjence:
Tel:       +355 (0) 42345981 – Mund të kontaktoni: 08:00-22:00
Mobile: +355 (0) 675062600 – Mund të kontaktoni: 08:00-20:00
Vetëm SMS ose “WhatsApp” – nga ora 20:00-08:00

? Në Përfaqësi:

Përfaqësia Nr. Emergjence
?ABU-DHABI ? +971 58 570 5112
?ANKARA ?+905495611985
?ATHINË ?+30 694165 8183
?BEOGRAD ?00 381 63 30 95 98
?BERLIN ?0049 1798215905
?BERNË ?+41774099729
?BRATISLAVË ?00421 904 801 391/ 00421 944 223 941
?BRAZIL ?55 61 99114 6568
?BUDAPEST ?+36 30 201 3676
?BUKURESHT ?+40784932223
?HAGË ?0031616275159
?IZRAEL ? 00972 (0) 54 904 2813
?KAJRO ? 201060300388
?KATAR ?+97470277222
?KANBERA ?+ 61 450 977 145
?KOPENHAGEN ?+4591636640
?KUVAJT ?96594048219
?LONDËR ?+44 (0) 75 18662630
?MADRID ?+34 606 376 830
?MOSKË ?+7 929 968 05 38
?OTAVË ?+1 613 864 7575
?PARIS ?+33 1 47 23 31 51
?PEKIN ?+86 13810476221
?PODGORICË ?38267288757
?PRAGË ?+420 775 041 553
?PRISHTINË ?00383 45 618 618
?RIAD ?+966501905586 /966532405751
?ROMË ?+39 3420498192
?SHKUP ? 38975376896
?SLLOVENI ?38631240760
?SOFJE ?+359 89 4311493
?STOKOLM ?+46 73 57 42 350
?TOKIO ?03-3543-6861
?VARSHAVË ? +48 501194910
?VATIKAN ?+39 06 39721599
?VJENË ?+00436767886324
?WASHINGTON ?+1 347 241 4434/ +1 202 758 9526
?ZAGREB ?00385 91 53 07 477
?KONSULLATA BARI ?+39 080 2055842
?KONSULLATA JANINË ?0030-6947072353
?KONSULLATA MILANO ?+39 3497834666
?KONSULLATA  MYNIH ?+4915237913997
?KONSULLATA SELANIK ?0030 6983661224
?KONSULLATA STAMBOLL ?00905396566219
?MISIONI BE BRUKSEL ?0032485401237
?MISIONI GJENEVË ?+41 79 151 85 04/+4122 7311143
?MISIONI NATO ?+32 2 707 2782
?MISIONI OKB NJU JORK ?+1 347 241 4434/ +1 202 758 9526
?MISIONI OSBE-VJENË ?+43 1 328 8710
?MISIONI STRASBURG ?+33 3 88 36 02 06
?MISIONI  UNESCO ?+33 (0) 1 45 68 32 44 +33 (0) 6  15 63 09 67

Top Channel