Me anë të një postimi në Facebook, kryeministri i vendit Edi Rama ka bërë të ditur se në orën 19:00 do të shpallet plani financiar për të përballuar pasojat e luftës kundër koronavirusi.

“ PAS PAK, NË 19.00 SHPALLJA E PLANIT FINANCIAR PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË LUFTËS, NË KËTË FAQE DHE NË ÇDO EKRAN QË DO TË DËSHIROJË TA TRANSMETOJË

“NDJESË QË SOT KEMI KOMUNIKUAR MË PAK, POR MË ËSHTË DASHUR KOHA PËR TË KONFIRMUAR PLANIN NË ÇDO DETAJ, ME GRUPIN E PUNËS DHE ME EKSPERTË NDËRKOMBËTARË

KAM SHUMË BESIM QË ME DURIM TË MADH DHE KONTRIBUTIN E SECILIT NE DO DALIM TË GJITHË MË TË MIRË E MË TË FORTË NGA KJO LUFTË”

Top Channel