Ditën e sotme është shënuar viktima e dytë nga koronavirusi në Shqipëri dhe ishte një 66-vjeçar nga Lushnja.

Sa i përket vdekjeve totale deri në këto momente është 823, ku 475 viktima janë regjistruar vetëm në Itali.

Numri total i vdekjeve që nga dita e parë të dokumentuara zyrtarisht janë 8790 në të gjithë botën.

Lista e vdekjeve të ditës së sotme.

Itali-475

Iran-147

Spanj-90

Britani-33

Holandë-15

Indonezi-12

Kinë-11

SHBA-8

Zvicër-6

Belgjikë-4

Korea e Jugut-3

Norvegji-3

Filipine-3

Gjermani-2

Suedi-2

Portugali-1

Australia-1

Luksemburgu-1

Iraku-1

Algjeria-1

Shqipëria-1

Moldavia-1

Burkina Faso-1

Banglandesh-1

Top Channel