Koronavirus ka prekur tashmë 50 vende të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pasi së fundmi Virxhinia Perëndimora konfirmoi rastin e parë.

Duke dhënë njoftimin për rastin e parë të infektuar me Covid-19 në këtë shtet, Guvernatori i Virxhinisë Perëndimore Jim Justice tha: “Ne e dinim që ai po vinte”.

Ndërkohë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është rritur edhe numri i viktimave, i cili ka shkuar në 108 persona dhe me më shumë se 6300 raste të infektuar.

Në nivel global, ka rreth 200,000 raste dhe gati 8,000 njerëz kanë vdekur.

Top Channel