Covid 19 ka izoluar një pjesë të mirë të shqiptarëve. Por disa profesionë si mjekët,policët,gazetarët dhe fermërët janë të detyruar që të mos e respektojnë karantinimin.

Top Channel ishte në fshati Bërxullë të Tiranës.

Në këtë serë kultivohen kultura të ndryshme bujqësore nga erëzat e deri tek perimet të cilat tashmë janë në këto kupid dhe presin që toka të lirohet nga majdanozi për tu mbjellur më pas.

Nëse shëndeti ynë është primar, ushqimi është domosdoshmëri.

Në qoftë se kjo sërë nuk do të punohet sot, konsumatori nesër tryezën do ta këtë bosh. Fermërët tana janë duke luftuar me koronavirusin cdo ditë, kjo për të na siguruar ushqim të shëndetshëm.

Top Channel