Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrotjes Sociale me një postim në “Twitter” ka njoftuar pezullimin e kontrollit mjekësor bazë për një afat të pacaktuar deri në rikthimin e normalitetit në vend, pas situatës së krijuar nga përhapja e COVID-19.

“FAKE NEwS! CHECK UP NUK ËSHTË ANULLUAR, POR PEZULLUAR DERI NË RIKTHIMIN E NORMALITETIT, KUR NJERËZIT DO TË VIJOJNË SËRISH TË KONTROLLOJNË FALAS GJENDJEN E TYRE SHËNDETËSORE!”, shkruan Manastirliu.

Top Channel