Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë (IKSHPK) ka njoftuar se nga 13 raste të testuara të shtunën mbrëma, që të gjitha kanë dalë negative në virusin SARS-COV 2.

Ndërkohë, deri më tani në Kosovë janë konfirmuar pesë raste të të infektuarve me koronavirusin e ri.

”Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës po përcjell me vigjilencë të shtuar situatën epidemiologjike me COVID-19, po monitoron të gjitha rastet e kontakteve si dhe atyre të cilëve u është rekomanduar për vetë-izolim shtëpiak”, thuhet në njoftim.

Top Channel