Nisma e “Hipokrati”/ Sot në 17:30 të gjithë në dritare, le të duartrokasim mjekët dhe infermierët që po luftojnë armikun

14/03/2020 15:31

Emisioni “Hipokrati” në Top Channel, fton të gjithë familjet në Tiranë e kudo, në orën 17:30, të dalin të gjithë nëpër ballkonet e tyre dhe të përshëndesim me duartrokitje për 15 minuta mjekët dhe infermierët që gjenden në vijën e parë të frontit kundër armikut të përbashkët me emrin e pështirë: koronavirus.

Ora 17:30, të gjithë, mirupafshim në ballkone!

Top Channel