Turizëm në fshat/ Banorët e Dhoksatit: Të ndjekim stilin italian

25/02/2020 14:41

Në Dhoksat të Lunxhërisë banorët janë mbledhur sot për tu dakordësuar rreth ngritjes së një modeli të një fshati turistik sipas eksperiencës së Albergi Difussi i realizuar me sukses më parë në Itali dhe disa vende të rajonit.

7 apo 8 shtëpitë e para do të restaurohen sipas stilit lokal.

Kristina Fidhi dha detajet.

Top Channel