Emisioni “Sterilizimi i sallave kirurgjikale në Shqipëri”, sonte në Hipokrati

22/02/2020 11:51

Projekti “Sterilizimi i sallave kirurgjikale ne Shqipëri”, zbatuar nga kompania “Saniservice”, përfshin procesin e sterilizimit të instrumenteve dhe sallave kirurgjikale, veshjet një përdorimshe dhe përpunimin e mbetjeve kirurgjikale.

Zbatimi i këtij projekti ka ulur ndjeshëm infeksionet që shfaqen pas operacioneve në spitalet publike shqiptare, nga 31% në 15%. Këto infeksione dhe pasojat që ato sjellin në shëndetin e pacientëve shqiptarë, cilësuar ne vite si “gangrena” e sistemit tonë shëndetësor, u reduktuan ndjeshëm, falë kompanisë “Saniservice”, zbatuese e projektit në fjalë.

Cilët janë komponentët e projektit te sterilizimit në Shqipëri?

Cilat janë infeksionet më të shpeshta spitalore dhe si parandalohen ato?

Eksperienca dhe standardet e sterilizimit në spitalet europiane.

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 18:00!

Top Channel!

Top Channel