Ballsh/ Naftëtarët në grevë urie, kërkojnë dhënien e pagave të prapambetura

19/02/2020 15:14

Në ditën e tretë të grevës së urisë punëtore e uzinës së përpunimit të naftës në Ballsh kanë përjetuar probleme shëndetësore por ata thonë se nuk do të heqin dorë.

Një prej grevistëve që u sëmur është zëvendësuar të martën nga një tjetër koleg.

Protesta që u përshkallëzua deri në grevë urie bëhet për të kërkuar 5 pagat e prapambetuara dhe vazhdimin e punës. punëtoret thonë se pavarësisht gjendje së rënduar nuk janë kontaktuar nga zyrtarë, por vetëm nga avokati i popullit.

Top Channel