Mësim të shtunave/ Shumë pak nxënës në klasa, orët janë të shkurtuara

15/02/2020 13:23

Për të zëvendësuar ditët e pushimeve që u bë në shkolla për shkak të tërmetit, shkollat janë të hapura edhe të shtunave.

Por duket se mësimi në fundjavë ka probleme, dhe mungesa të mëdha. Për më tepër ndiqni lidhjen live me Kristi Gongon.

Top Channel