Pjesë e spektaklit gjerman, këngëtarja shqiptare: Të kenë kujdes nga ne, kam shkuar për të fituar!

04/02/2020 18:36

Lorna Hysa është këngëtarja shqiptare që prej disa javësh po konkurron në një prej spektakleve të njohur të talenteve në Gjermani.

E tuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, Lorna tregoi se ka kaluar me sukses fazën e parë dhe është shumë optimiste për ecurinë e saj në vijimësi.

Me vetëbesim të plotë, Lorna pranoi se pretendon të fitojë, madje ua thotë hapur konkurrentëve të tjerë të kenë kujdes nga shqiptarët, pasi këta të fundit rrëmbejnë vendin e parë kudo marrin pjesë.

FOTO GALERI
2/11

Top Channel