Zjarrfikësi italian ka shpëtuar jetën e një të panjohuri duke rrezikuar jetën e tij, nën rrënojat e shkaktuara nga tërmeti në Shqipëri.

Emri i këtij heroi nuk është i ditur, por ky njeri është simbol i sakrificës dhe i dashurisë të njeriut për njeriun.

Solidariteti ndërkombëtar për Shqipërinë u tregua nga shumë vende pas tërmetit të 26 nëntorit.

Top Channel