Emisioni “Oferta më e mirë” ka nisur në muajin nëntor transmetimin çdo të hënë dhe çdo të premte në orën 20:30 në Top News, si dhe çdo të enjte në orën 18:00 në kanalin e Top Channel në Youtube.

“Oferta më e mirë” sjell për shikuesit 3 episode çdo javë me biznese të ndryshme.

Episodet e plota mund ti gjeni në linkun mëposhtë:

“Oferta më e mirë” është një emision dedikuar çdo biznesi.  Ky program është  një udhëzues për produktet, shërbimet, çmimet, ofertat që bizneset ofrojnë për klientët, për identifikimin e nevojave të konsumatorit, dhe një profil për secilin biznesin.Emisioni realizohet brenda ambienteve të secilit biznes.
Të gjithë bizneset në Shqipëri dhe Kosovë mund të jenë pjesë e emisionit “Oferta më e mirë” duke reklamuar produktet dhe shërbimet që  ofrojnë.

Na kontaktoni në adresën e email : [email protected] si dhe na kontaktoni në numrin +355684030528.

Top Channel