Nuk duhet t’i harroni kurrë!! Ja çfarë duhet të keni gjithmonë me vete kur udhëtoni

19/11/2019 15:47

Me siguri kur planifikoni një udhëtim, mendoni se mund të merrni gjithçka me vete në valixhen tuaj, derisa i keni bërë gati të gjitha dhe kuptoni që valixhja nuk mund tëmbajë gjithçka dhe në momentin e fundit flakni tutje dhe gjëra të cilat mund të jenë shumë të rëndësishme.

Më pas gjatë udhëtimit ose pasi të keni mbërritur do të haseni gjithë kohën me problemin e mungesës së disa gjërave më eseenciale.

Për të shmangur këtë, Thorsten i cili jeton duke udhëtuar thuajse gjithë kohën dhe me një çantë në shpinë na ka zbuluar në “Escape” disa prej
gjërave më esenciale që duhet të keni gjithmonë me vete.

Duke filluar nga librat e deri tek gërshërët, Thorsten në udhëtimet e tij në 54 vende na tregon se çfarë nuk duhet të harroni kurrë.

E ndiqni në videon më poshtë.

Top Channel