“E Diell” sjell çdo fundjavë për të gjithë teleshikuesit, një hapësirë dedikuar bukurisë, ku konkurrentët vendosen përballë sfidave të ndryshme.

Tensioni i eleminiminit shkakton debate të shumta gjatë procesit të stilimit të flokëve apo vendosjes së make-up.

Sfida e radhës konsistonte në imitimin e lookut të viteve ’80-të si rrjedhojë, konkurrentëve u duhej që mjetet e punës t’i zgjidhnin para se të fillonte procesi i stilimit.

Dilema mes çfarë duhet të bënin dhe çfarë mjetesh të zgjidhnin,krijoi debate të forta,ku Greta i merr pjasterin Albanës pa e pyetur dhe kjo e fundit ia heq nga priza, duke penguar procesin e punës.

Ky tension ka vazhduar edhe në studio,ku Greta i drejtohet Albanës se përveç se llafeve dhe fjalëve të kota nuk jep asgjë tjetër në këtë sfidë.

Madje,ajo shprehet:”-Të më kërkojë Albana falje,sepse vetë nuk e kam në plan t’a bëj një gjë të tillë.”

Këtë javë,juria vendosi që të mos eleminonte asnjë konkurrent.

Top Channel