Mediat në Azi thonë se një grua gati sa nuk vdiq pasi djali i saj nuk mund të bënte një korrigjim matematikor pas provave të shumta.

Sipas raportimeve të gazetës në gjuhën kineze me qendër në Malajzi, Sin Chew Daily, gruaja 36 vjeçare jeton në provincën Hubei dhe ka një djalë që ndjek klasën e tretë.

Top Channel