Të famshëm dhe shumë të suksesshëm, ja kush janë aktorët turq me origjinë shqiptare

31/10/2019 07:48

Serialet e tyre janë ndër më të shikuarat, jo vetëm në Turqi por edhe në shumë vende të evropës.

Një numër i madh i aktorëve të njohur, që tashmë edhe tek ne njihen për rolet e shumta, kanë prejardhje shqiptare.

Më poshtë mund të shihni aktorët turq që kanë pranuar origjinën shqiptare/Zëri

 

Aktorët e famshëm turq që kanë pranuar se kanë origjinë shqiptare!

Aktorët e famshëm turq që kanë pranuar se kanë origjinë shqiptare!

Posted by Zeri on Wednesday, October 30, 2019

Top Channel