Kryeministri Edi Rama ndodhet në kryeqytetin grek, ku po merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar për Dialog Ekonomik dhe Politik, një nismë e cila që prej vitit 2016 synon të identifikojë dhe promovojë interesat e përbashkëta të Bashkimit Evropian dhe vendeve të botës arabe.

Gjatë vizitës së tij, kryeministri u prit edhe në selinë e homologut grek, Kyriakos Mitsotakis, nga ku publikoi një video edhe një video në Facebook.

Top Channel