Baseni më i qetë i cikloneve në hemisferën veriore është duke u ndezur.

Cikloni Kyarr u formua të enjten mbi oQeanin Indian dhe shumë shpejt u kthye në stuhinë më të fuqishme në planet.

Edhe pse s’do të ketë ndikim në tokë, po futet në librat e rekordeve, edhe pse ky vit ka qenë plot me ciklone të fuqishme.

Kyarr kaloi nga Kategoria 2 në Kategorinë 4 brenda gjashtë orësh.

Era tani është duke fryrë me 240 km/orë, gjë që e bën “super ciklon”, sipas departamentit indian të meteorologjisë.

Top Channel