Një vajzë e pushtuar nga zilia është dënuar me 13 vite burg për vrasjen e motrës së saj 17-vjeçare.

Elizaveta Dubrovina, 22 vjeçe, e ka qëlluar motrën e saj, Stefanian, me të paktën 189 goditje thike, aq sa e kishte shpërfytyruar dhe ia kishte nxjerrë sytë nga vendi.

Xheloze për pamjen e motrës modele, ajo e kishte goditur fillimisht te organet jetike dhe më pas në fytyrë.

Vajza na Shën Pjetërb urgu i Rusisë është dënuar tani me 13 vite burg.

FOTO GALERI
1/10
Dy motrat para ngjarjes së tmerrshme

Top Channel