Prej disa kohësh mes komunitetit LGBT dhe deputetes Mesila Doda ka patur disa keqkuptime pas deklaratës së saj kundër homoskesualëve. Xheni Karaj pas deklaratës e ka sulmuar atë disa herë dhe gjithmonë ka tërhequr vëmendjen. Këtë herë, ajo ka vendosur të bëj ironi me deputeten.

Për herë të parë këtë të shtunë në “Pop Culture” është bërë një rubrikë ku vendosen përballë dy botë “Gay VS Lesbike”. Pjesë e kësaj rubrike kanë qenë Xheni Karaj dhe Dario Doko.

Dojna ka bërë një pyetësor të njëjtë për të dy homoseksualët, të cilët kanë treguar eksperiencat e tyre të para në këndvështrime të ndryshme.

Me cilin personazh të njohur do të kishit dëshirë të darkonit, i ka pyetur Dojna dhe Xheni duke qeshur ka thënë:

“Do të kisha qejf me ndonjë politikane, të tipit Mesila Doda”.

Mesa duket, Xheni vazhdon të bëj ironi dhe mos e harrojë deklaratën e deputetes.Nuk e di nës do e zgjidhja televizionin, gjithësesi unë nuk bëj plane. Nuk e kam televizionin një nga ëndrrat e mia më të mëdha por nuk i dihet.

Top Channel