Grupet punese të Lëvizjes Vetëvendosje dhe të LDK-së takohen sot për të vazhduar bisedimet aty ku i kanë lënë.

Siç është deklaruar më parë, grupet punuese do të ulen të diskutojnë për harmonizim të programeve. Vetëvendosja në këtë grup punues përfaqësohet nga Besnik Bisilimi dhe Glauk Konjufca.

Ndërsa LDK ka përzgjedhur anëtarët e kryesisë Kujtim Shala, Lumir Abdixhiku dhe Avdullah Hoti si të ngarkuar për të vijuar bisedimet me VV-në.

Top Channel