Salma Hayek falënderoi 12 milionë ndjekësit e saj në Instagram, për kërkesën e tyre vijuese, me një foto në të cilën është ekspozuar pa rroba.

“Unë jam mirënjohëse për dashurinë dhe mbështetjen tuaj! Po! Për shkak të jush tani kam 12 milionë! Një gjilpërë për shëndetin, secili përfaqëson një milion prej jush”, shkroi ajo me një foto nga akupunktura.

Fansat e kanë nderuar Hayek me komente të shkëlqyera duke shprehur admirim.

“Nga sot e nesër, unë do të arrij numrin magjik prej 11.111.000 përcjelljes … Faleminderit për besnikërinë tuaj. Këtu janë disa nga fotot që ju pëlqyen më shumë”, shkruan ajo”.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel