Pas disa muajsh rikonstruksion total ajo që njihet si lagjja historike e Vlorës, sot ka një pamje krejt tjetër.

“Nga një rrënojë e zhytur me dekada, nën pluhur e rrecka të vjetra harrese e dëshpërimi”, tha kryeministri Edi Rama, “sot kjo lagje po rilind si një tjetër zonë rrezatuese zhvillimi turistik dhe ekonomik, punësimi dhe shprese tek e ardhmja”.

Top Channel