Zëdhënësi i LDK-së, Besian Mustafa ka dhënë një sqarim për media, duke pohuar se nuk ka pezullim të diskutimeve mes LDK-së dhe LVV-së, të cilat diskutime po vazhdojnë mes grupeve punuese për përafrimin e programeve.

Postimi i plotë i Mustafës në Facebook:

S Q A R I M

Nuk ka pezullim të diskutimeve! Po vazhdojnë diskutimet mes grupeve punuese të LDK-së dhe LVV-së për përafrim të programeve tona. Diskutimet në nivel politik për bashkëqeverisjen LDK-LVV vazhdojnë pas certifikimit të rezultate nga KQZ-ja.

Top Channel