Edhe 100 vjet janë të mjaftueshme për t’u bërë më të mirë dhe ta bëjmë botën një vend më të mirë.

Botës i është dashur të pësojë shumë ndryshime për t’u bërë vendi në të cilin jetojmë tani.

Shikoni më poshtë disa nga çastet që kanë mbetur në mendjet e të gjithëve.

Top Channel