Kjo është arsyeja pse tualetet publike kanë formën e “U-së”

05/10/2019 17:13

A keni vënë re se ulëset e tualetit në banjat publike duken pak më ndryshe sesa tualeti juaj në shtëpi?

Herën tjetër që të shkoni në një banjë publike, hidhni një sy para se të uleni në ulësen e tualetit. Ndërsa jeni brenda atje, mos harroni këto këshilla të mirësjelljes publike për banjën.

FOTO GALERI
1/3
Kjo formë si një U, është një vend i hapur dhe sipas Standardeve Amerikane, është aplikuar për shumicën e banjove publike. Ky kod u krijua në vitin 1955 .

Top Channel