Arber Ahmetaj
Gruaja quhej Luiza dhe vinte nga Islanda. E kisha njohur në një seancë nënshkrimesh, ku ajo kishte shërbyer verë, buzëqeshje dhe kartëvizita për pjesëmarrësit.

Po, kishte pranuar t’i jepte një dorë ndihme librares që organizonte mbrëmjen për mua, me kusht që të mund të shpërndante kartëvizitat, ta bënte të njohur shërbimin e saj, masazhin indian.

Skeda e librit:

  • Lloji i botimit: Hard Copy
  • faqe:182
  • Gjuha : Shqip
  • Tipi i publikimit: Roman
  • Grupmosha e leximit: mbi 18 vjeç
  • Numri i botimeve: I parë
  • Shtëpia Botuese: Skanderbeg Books

Top Channel